PSYCH-K® Master Facilitation Workshop – Maartensdijk – Nederland

 

This workshop is organised in the Netherlands by de Werff and given in Dutch.

PSYCH-K® Master Facilitation Workshop

De PSYCH-K® Master Facilitation Workshop (MFW) is ontworpen om jouw vaardigheden als PSYCH-K® Facilitator te vergroten. De focus ligt op hoe jij als Facilitator een succesvolle PSYCH-K® sessie begeleidt. De toelatingsvoorwaarde voor deze workshop is de PSYCH-K® Basis Workshop.

Tijdens de MFW zal je verschillende sessies begeleiden, begeleid worden en ook observator zijn van andere Facilitatoren. We gaan aan de slag met in-persoon sessies, sessie via videobellen (Zoom, Teams, Skype, etc.) en sessies via de telefoon waarbij je dus alleen geluid hebt en jouw Partner en jij elkaar niet kunnen zien. Daarnaast leer je het PSYCH-K® boodschappenprotocol en je leert de techniek van Plaatsvervanging die je nodig hebt tijdens de video en telefoon sessies.

Workshop details

De Werff logoDeze PSYCH-K® Master Facilitation Workshop wordt georganiseerd door De Werff, een opleidingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Meer informatie over de workshop kan je vinden op de website. Daar vind je ook informatie over de andere workshops van de Werff en een agenda met alle data waarop de Master Facilitation Workshop en andere workshops gegeven worden.

De workshop duurt vier dagen en we werken iedere dag van 9 tot 18 uur. De vierde dag doen we ons best al om 17 uur te eindigen.

Meer weten?

Neem gerust contact op als je nog vragen hebt. Dat kan via ons contactformulier, door ons te bellen op 06 – 49 18 30 23, te Whatsappen, of te mailen info@dewerff.net. Inschrijven kan via de link hieronder:

de Werff

De Werff is een opleidingsinstituut voor PSYCH-K® Workshops en PSYCH-K® Coaching.

Oprichtster drs. Paula van der Werff is een gecertificeerde PSYCH-K® instructeur en verantwoordelijk voor de workshops.

Martijn Lemmens is als PSYCH-K® Facilitator en coach verantwoordelijk voor de coaching binnen de Werff.

Social Media accounts de Werff
   

 

 

Comments are closed.