PSYCH-K® Basic Workshop – Maartensdijk – Nederland

 

This workshop is organised in the Netherlands by de Werff and given in Dutch.

PSYCH-K® Basis Workshop

De PSYCH-K® Basis Workshop is een ervaringsgerichte workshop waarin je leert om belemmerende overtuigingen die jou leven saboteren te transformeren in ondersteunende overtuigingen op het onderbewuste niveau. En je leert hoe je stress tot op cel-niveau kunt transformeren.

De workshop duurt drie dagen, is toegankelijk voor iedereen die zich tot PSYCH-K® aangetrokken voelt en legt het fundament voor de andere PSYCH-K® workshops. Bij de Werff is de PSYCH-K® Basis Workshop SKB geaccrediteerd.

Wat leer je tijdens de PSYCH-K® Basis Workshop

  • Communiceren met je onderbewuste door een spiertest protocol;
  • Twee verschillende processen om onderbewuste overtuigingen te transformeren, de Balans voor Nieuwe Richting en de Oplossingsbalans;
  • Stress verwijderen uit je lichaam;
  • Hoe je goede doelovertuigingen kan maken om elk deel van jouw leven te optimaliseren;
  • De verschillen tussen het onderbewuste, bewuste en Hoger Bewustzijn, en de rol van ieder in het transformeren van belemmerende overtuigingen;
  • Faciliteren van dit veranderingsproces met jezelf en met anderen.

Luister naar Rob Williams, Bruce Lipton en Paula van der Werff

Rob Williams
Bruce Lipton
Paula van der Werff, Certified PSYCH-K® Instructor

Workshop details

De Werff logoDeze PSYCH-K® Basis Workshop wordt georganiseerd door De Werff, een opleidingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Meer informatie over de workshop kan je vinden op de website. Daar vind je ook informatie over de andere workshops van de Werff en een agenda met alle data waarop de Basis Workshop en andere workshops gegeven worden.

De workshop duurt drie dagen. De eerste dag werken we van 9:30 tot 18:00 uur, de tweede en derde dag van 9:00 tot 17:00 uur.

30 dagen Challenge:
Aansluitend aan de Basis Workshop kan je gratis meedoen met de 30 dagen Challenge. Deze Challenge helpt je om PSYCH-K® te integreren in je leven. De Challenge bestaat uit het plaatsen van 1 ondersteunende doelovertuiging per dag die jij hebt getransformeerdin een Whatsapp groep van de deelnemers met wie jij de workshop hebt gedaan. Ook organiseren we wekelijks een Zoom call waar je vragen kunt stellen aan de begeleider, waar we oefenen in 2- of 3-tallen en waar we allerlei onderdelen van de workshop nog eens bespreken. Een aantal weken na de Challenge is er een 5de Zoom call om jou nog eens extra te ondersteunen en om de materialen en protocollen die jou ter beschikking staan door te nemen.

Meer weten?

Neem gerust contact op als je nog vragen hebt. Dat kan via ons contactformulier, door ons te bellen op 06 – 49 18 30 23, te Whatsappen, of te mailen info@dewerff.net. Inschrijven kan via de link hieronder:

Je kunt de Balansprocessen ook eerst zelf ervaren door een introductiesessie te boeken. Als je vervolgens de Basis Workshop gaat doen, krijg je €75 korting.

de Werff

De Werff is een opleidingsinstituut voor PSYCH-K® Workshops en PSYCH-K® Coaching.

Oprichtster drs. Paula van der Werff is een gecertificeerde PSYCH-K® Instructeur voor de Basis Workshop, de Advanced Workshop en de Master Facilitation Workshop.

Martijn Lemmens is een gecertificeerde PSYCH-K® Instructeur voor de Basis Workshop en hij is een Preferred PSYCH-K® Facilitator en verantwoordelijk voor coaching binnen de Werff.

Social Media accounts de Werff
   

 

 

Comments are closed.