PSYCH-K® Advanced Workshop – Maartensdijk – Nederland

 

This workshop is organised in the Netherlands by de Werff and given in Dutch.

PSYCH-K® Advanced Workshop

Tijdens de PSYCH-K® Advanced Integration Workshop breid jij jouw vaardigheden als Facilitator uit met nieuwe Balansen en een protocol voor Plaatsvervanging, en je verdiept jouw kennis. De toelatingsvoorwaarde voor deze workshop is de PSYCH-K® Basis Workshop.

In de Advanced Integration Workshop PSYCH-K® leer je balansen die je competenties vergroten op het gebied van transformatie van kernovertuigingen en stresspatronen, het reduceren van spanning in onderlinge relaties en communicatie. Met behulp van verschillende processen verkrijg je nieuwe, innerlijke kracht en vrijheid op alle gebieden van je leven.

Wat leer je tijdens de PSYCH-K® Advanced Workshop

 • Rapport Balans
  Je leert om stress die een gevoel van vertrouwen en veiligheid met anderen in de weg staat te transformeren. Hierdoor wordt het makkelijker om rapport te maken en te behouden.
 • Besefpunten
  Je leert 12 ‘energie punten’ op het lichaam te gebruiken, gebaseerd op acupunctuur. Elk punt representeert sleutelovertuigingen die je waardevolle informatie geven over hoe je jezelf beperkt in specifieke situaties. Deze punten zijn een makkelijk ingang tot je overtuigingen en vervolgens in enkele seconden te veranderen.
 • Energiefocusing
  Een veilig en effectief proces waarmee je energie kunt focussen op een besefpunt, om onderbewuste overtuigingen en stress snel en gemakkelijk te veranderen.
 • Kernoveruigingen Balans
  In dit proces transformeer je 13 kernovertuigingen die je vaak weerhouden je volledige potentieel te verwezenlijken. Het is een algemeen proces om je overtuigingen te veranderen en je geest/lichaam systeem voorbereidt op versnelde verandering.
 • Relatie Balans
  Deze Balans helpt om persoonlijke moeilijkheden met anderen te transformeren en de lessen in de relatie te leren. Het verheldert je perspectief op de waarde van je relaties met ouders, kinderen, geliefden, vrienden en collega’s.
 • Balans voor Hechting aan het Leven
  Het geboortetrauma en de angst voor de dood zijn twee belangrijke aspecten van je mens-zijn. In deze Balans leer je je ademhaling te gebruiken als een middel om de belemmerende impact van deze invloeden op je leven te transformeren.
 • Plaatsvervanging
  Plaatsvervanging geeft je de mogelijkheid om ‘verandering op afstand’ te bewerkstelligen. De Balans werkt met een representant voor de persoon voor wie het veranderingswerk wordt gedaan. Plaatsvervanging kan gebruikt worden om vrienden, familie en zelfs huisdieren te helpen.

Workshop details

De Werff logoDeze PSYCH-K® Advanced Integration Workshop wordt georganiseerd door De Werff, een opleidingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Meer informatie over de workshop kan je vinden op de website. Daar vind je ook informatie over de andere workshops van de Werff en een agenda met alle data waarop de Advanced Workshop en andere workshops gegeven worden.

De workshop duurt vier dagen. De eerste dag werken we van 9:30 tot 18:00 uur, de tweede en derde dag van 9:00 tot 18:00 uur, en de laatste dag van 9:00 tot ongeveer 16:00 uur.

Meer weten?

Neem gerust contact op als je nog vragen hebt. Dat kan via ons contactformulier, door ons te bellen op 06 – 49 18 30 23, te Whatsappen, of te mailen info@dewerff.net. Inschrijven kan via de link hieronder:

de Werff

De Werff is een opleidingsinstituut voor PSYCH-K® Workshops en PSYCH-K® Coaching.

Oprichtster drs. Paula van der Werff is een gecertificeerde PSYCH-K® instructeur en verantwoordelijk voor de workshops.

Martijn Lemmens is als PSYCH-K® Facilitator en coach verantwoordelijk voor de coaching binnen de Werff.

Social Media accounts de Werff
   

 

 

Comments are closed.