Divine Integration Retreat – Egmond – Nederland

 

This workshop is organised in the Netherlands by de Werff and given in Dutch.

PSYCH-K® Divine Integration Retreat

Tijdens de Divine Balansen we om onze relatie met het Geheel/ het Goddelijke/ de Ultieme Coach/ de Natuur te verhelderen en te beleven. Rob Williams zegt het heel mooi: “We are filters of consciousness through which Divinity expresses Itself visibly. The extent to which these filters are distorted by limiting beliefs is the extent to which we see Divinity in its pure form, or distorted form. The concept of evil is not a power separate from the Divine, it is simply a distortion of the Divine.”

De workshop, beter retraite, begint normaliter op donderdagavond en duurt tot zondag einde middag.

Wat we gaan doen

Wij gaan met elkaar aan de slag om je filters schoon te poetsen om het Goddelijke in onszelf, de ander en de wereld om ons heen waar te nemen. Hoe meer mensen hun werkelijke spirituele herkomst (h)erkennen, hoe meer de ‘Bron van Al Dat Is’ zich kan manifesteren in de wereld. Zo helpt PSYCH-K® mee aan een betere wereld, waar het makkelijker is om keuzes te maken, gebaseerd op wat goed is voor ons allen. Om deze reden is de financiële bijdrage voor het Divine Integration Retreat dan ook gebaseerd op de onkosten (zoals slaapplek, maaltijden, snacks, materiaal).

Workshop details

De Werff logoDeze PSYCH-K® Divine Integration Retreat wordt georganiseerd door De Werff, een opleidingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Meer informatie over de retraite kan je vinden op de website. Daar vind je ook informatie over de andere workshops van de Werff en een agenda met alle data waarop de Divine en andere workshops gegeven worden.

Meer weten?

Neem gerust contact op als je nog vragen hebt. Dat kan via ons contactformulier, door ons te bellen op 06 – 49 18 30 23, te Whatsappen, of te mailen info@dewerff.net. Inschrijven kan via de link hieronder:

de Werff

De Werff is een opleidingsinstituut voor PSYCH-K® Workshops en PSYCH-K® Coaching.

Oprichtster drs. Paula van der Werff is een gecertificeerde PSYCH-K® instructeur en verantwoordelijk voor de workshops.

Martijn Lemmens is als PSYCH-K® Facilitator en coach verantwoordelijk voor de coaching binnen de Werff.

Social Media accounts de Werff
   

 

 

Comments are closed.