PSYCH-K® Workshop Résztvevői Szerződés


wpa

 

Facilitálás

Tudomásul veszem, hogy a workshopon való részvétel után jogomban áll a PSYCH-K® módszer folyamatait facilitálni privát és egyéni üléseken, szakmailag, vagy személyes kapcsolódáson keresztül, kliensekkel, vagy másokkal, pénzügyi juttatásért vagy másként a saját belátásom szerint. A továbbiakban engedélyem van a PSYCH-K® Facilitátor megnevezéshez, hogy leírjam a pozíciómat PSYCH-K® használatával kapcsolatban a marketing során, és egyéb nyomtatott anyagokban. Ez a megnevezés nem foglal magában semmilyen fajta PSYCH-K® képesítést. A Minősített megnevezés egyedül a Minősített PSYCH-K® Instruktoroknak van fenntartva.

 

Továbbá miközben jogom van PSYCH-K® facilitálást végezni másokkal a fentiek alapján, tudomásul veszem, hogy nem taníthatom a PSYCH-K® folyamatokat másoknak semmilyen módon, sem csoportoknak, sem egyéneknek, professzionálisan vagy másként, pénzügyi juttatásért, vagy egyéb módon. A továbbiakban tudomásul veszem, hogy nem közlök semmilyen video bemutatót a PSYCH-K® folyamatokról, vagy demonstrálom az Interneten vagy egyéb elektronikus médiákban.

 

Felelősség korlátozás

A PSYCH-K® folyamatok szigorúan limitáltak hiedelmek módosítására. A PSYCH-K® folyamatok nem arra vannak tervezve, hogy orvosi diagnózist állítsanak fel, sem pedig arra, hogy helyettesítsék az orvosi ellátást, vagy a mentális egészség megőrzését/fenntartását, orvosi kezelését.

 

A védjegy és a szerzői jogok

Tudomásul veszem, hogy a The PSYCH-K® Myrddin Corporation (Nemzetközi PSYCH-K® Központ) a tulajdonos és/vagy a kizárólagos liszensz tulajdonos, amely kiterjed a szerzői jogokra, a védjegyre, a koncepcióra és bizalmas szakmai titkokra, a munkafüzetekre, a kiadványokra és a PSYCH-K® kapcsolódó anyagaira. A továbbiakban tudomásul veszem és egyetértek azzal, hogy  a PSYCH-K® tréning anyagai, logói, és egyéb szakmai szimbólumai, amelyeket a PSYCH-K® workshopon és a PSYCH-K® weboldalon (www.psych-k.com) használ, szabadalmazott és intellektuális tulajdona a The Myrddin Corporation-nek, illetve beleegyezek, hogy nem másolom egészben vagy részben és nem használom fel, plagizálom vagy utánozom bármelyik PSYCH-K® koncepciót, technológiát és stratégiát, vagy kiadványokat, anyagokat vagy  a weboldal grafikáját semmilyen módon a The Myrddin Corporation írásban kifejezett hozzájárulása nélkül. A továbbiakban tudomásul veszem, hogy nem rögzítem egészben vagy részben semmilyen módon, beleértve hang- video- vagy fénykép készítését, sem az oktató, sem pedig a gyakorlati részét a workshopnak.

 

Megértem, hogy használhatom a PSYCH-K® nevet a weboldalamon, a névjegykártyámon, vagy egyéb nyomtatott anyagokon úgy, hogy csupa nagybetűt használok és a védjegy jelet is hozzátéve (®). Nem használhatom a PSYCH-K® nevet (kisbetűvel vagy nagybetűvel írva sem) weboldal domain nevének vagy URL-nek vagy email cím részeként vagy a közösségi hálózat profil- vagy oldal neveként.

 

Használhatom a Sólyom logót (lásd fent jobbra), amely elérhető a PSYCH-K® Facilitátoroknak, de a spirál logó (lásd fent balra), csak a The Myrddin Corporation vagy a minősített instruktorok által használható.

 

Tudomásul veszem, hogy a fentiek köteleznek, és eleget teszek ezen megállapodás minden feltételének. Tudomásul veszem, hogy nem kapok külön értesítést The Myrddin Corporation-től ennek a szerződésnek az elfogadásáról, továbbá beleegyezek, hogy ezt a nyomtatványt a szerződéses partnerem, a The Myrddin Corporation továbbítja és tárolja (Nemzetközi PSYCH-K Központ, P.O. Box 1885, El Prado, New Mexico, 87529, USA), amely szervezet ezt a dokumentumot tárolhatja elektronikusan harmadik fél IT-szolgáltatását használva.

Instructor's email:   

 

 

Leave this empty:

Signature arrow sign here


Signature Certificate
Document name: PSYCH-K® Workshop Résztvevői Szerződés
lock iconUnique Document ID: 5700862167736bd79a8de3ca9fde2192545574b4