PSYCH-K Master Facilitation Workshop te Scherpenheuvel 3-5 augustus 2021 Dutch Nederlands

 

PSYCH-K Master Facilitation Workshop te Scherpenheuvel 3-5 augustus 2021
Instructor: 
Martine Tondeur
Locatie: Scherpenheuvel
Inschrijven: Klik hier
Overnachtingsmogelijkheden: B&B Mon Dieu

Driedaagse PSYCH-K® Master Facilitation Workshop 

De Master Facilitation Workshop is ontworpen om je vaardigheden te vergroten als PSYCH-K Facilitator. De focus is op hoe je als Facilitator een succesvolle PSYCH-K sessie begeleidt.

Hoe begeleid je als facilitator een succesvolle PSYCH-K® sessie?

Deze nieuwe workshop is bedoeld om je te helpen op hoog niveau faciliterende vaardigheden te ontwikkelen in het werken met jezelf en anderen. De workshop is een echte aanrader voor professionele en niet-professionele PSYCH-K-facilitators die hun faciliteervaardigheden willen “verfijnen” buiten het kader van wat mogelijk was tijdens de PSYCH-K Basis Workshop of andere PSYCH-K-Workshops.
Het doel is om jouw huidig niveau van effectiviteit, gemak en vertrouwen als PSYCH-K-facilitator te vergroten. Zelfs PSYCH-K facilitatoren die alle andere workshops reeds hadden gevolgd zijn zeer enthousiast over deze Master Facilitation Workshop en dit heb ik zelf ook mogen ervaren toen ik na mijn Instructor opleiding de workshop volgde bij Karen McKy in Denver.
Tijdens deze workshop leer je: hoe je succesvolle PSYCH-K privésessies kunt doen in persoon of op afstand, via telefoon of via internet zoals Skype, Zoom, enz.

In deze workshop leer je om te gaan met een grote variëteit aan uitdagingen en mogelijkheden, zoals:

  • Testen voor boodschappen met extra nieuwe tips. Vaak hebben de omstandigheden die wij tegenkomen in het leven een boodschap voor ons. Het is goed om deze boodschap te kennen en deze te transformeren. Vaak veranderen de omstandigheden dan vanzelf, omdat ze hun doel gediend hebben. Of wordt de gewenste actiestap zichtbaar.
  • Plaatsvervanging is een techniek die onderwezen wordt in de Advanced Workshop en nu ook in de Master Facilitation Workshop. Plaatsvervanging is een belangrijke techniek waarmee je je Partner onder andere kan ondersteunen met spiertesten. Dit heb je nodig indien je via de telefoon of Skype faciliteert.
  • Oefenen met verschillende soorten Partners en via verschillende media. Partners die nog helemaal niets weten van PSYCH-K, het spiertesten niet kennen of sceptisch zijn over PSYCH-K (meestal het gevolg van een overactieve linkerhersenhelft). Het begeleiden en het uitleggen over PSYCH-K verandert met het medium dat je gebruikt om te faciliteren. We oefenen intensief met faciliteren via de telefoon, Skype en één-op-één gesprekken.
    Het zijn 3 dagen met veel praktijk, praktijk, praktijk…
  • Naast deze vaardigheden, ontvangt u een begeleidingshandleiding die u een bron geeft voor aanvullende informatie over onderwerpen zoals marketing, hoe u een effectieve presentatie van PSYCH-K kunt geven aan groepen en organisaties, de do’s en don’ts van het leiden privésessies en nog veel meer.

Voorwaarden voor deelname:

Instapvoorwaarde voor de MFW is dat je de Basis-workshop PSYCH-K® hebt gevolgd en dat je comfortabel bent met zelfspiertesten. Als facilitator heb je deze vaardigheid nodig om je partner in verschillende situaties en omstandigheden te kunnen begeleiden.
Deze workshop omvat 5 delen:
1.Je ontvangt ten laatste 2 weken voor de aanvang van de workshop ongeveer 40 blz werkmateriaal.

2.De week voor de MF Workshop houden we een on-line meeting voor vragen die hiermee verband houden. Vandaar best 4 weken voor aanvang van de workshop inschrijven voor a.u.b.

3. de 3 daagse MF Workshop zelf

4.Materiaal  via e-mail na de workshop door te nemen.

5. nog 2 maal on-line meeting met de deelnemers.

Certificaat:

Aan het eind van de workshop ontvang je een attest van deelname.

Logistiek MFW:

De workshop is drie volle dagen. Elke dag begint om 09.00 uur (inloop vanaf 08.30 uur) tot 18.00 uur.

Praktische details
• Planning en locatie: zie “Agenda”
• Prijs: 930 euro, inclusief 21 % btw
• Mogelijkheden :
– Voor werknemers in loondienst , die de workshop betaald krijgen door de werkgever, is de prijs: € 930 exclusief BTW. Je kan PSYCH-K bij je werkgever aanvragen als cursus voor bijvoorbeeld ‘omgaan met stress’, ‘focus houden’, voorkomen van stressklachten of burn-out’, ‘herstel na burn-out’, of ‘effectief communiceren / assertiviteit / samenwerken’. Neem hierover even contact op met mij.

• Meer informatie? www.myceleste.eu https://www.myceleste.eu/  of  

Comments are closed.