PSYCH-K® Basic Workshop – Keerbergen – België

 

PSYCH-K® Basis Workshop – Keerbergen – België

Locatie: Keerbergen, 8-10 september 2023
Instructor: Sabine Raveschot
Inschrijven en info: www.sabineraveschot.be

 

Bedankt voor je interesse in de PSYCH-K® Basis Workshop. 

Hier deel ik wat basis informatie met je over de workshop. Voor meer gedetailleerde informatie over PSYCH-K® workshop en om je plaats te boeken, ga je best naar mijn website www.sabineraveschot.be. Je kunt me ook e-mailen op moest je nog vragen hebben, dan help ik je graag verder.

In de tussentijd zijn hier de details voor de workshop en ik zie ernaar uit u binnenkort te mogen ontmoeten. De workshop is een afwisseling van uitleg en praktijk. Elk deel dat uitgelegd wordt, wordt onmiddellijk in praktijk omgezet.


Dag 1

– Overtuigingen, waar ze vandaan komen en hoe ze ons dagelijks leven beïnvloeden. Ik zal je voorbeelden van overtuigingscycli laten zien, zodat je echt de impact kunt begrijpen van al deze onderbewuste overtuigingen in ons dagelijks leven.

– Drie niveaus van de geest en hoe we met elk niveau samenwerken om succesvolle, langdurige veranderingen in ons leven aan te brengen.

– Wat is een PSYCH-K® balans en meer over PSYCH-K®.

– Spiertesten waarmee we rechtstreeks kunnen communiceren met onze onderbewuste geest.

– Twee PSYCH-K® balansen – de processen die kunnen worden gebruikt om beperkende overtuigingen in het onderbewustzijn te transformeren naar bevrijdende en ondersteunende overtuigingen.

Dag 2

– Hoe je je eigen persoonlijke goed geformuleerde doelovertuiging kunt maken die je helpen om de levenservaringen te krijgen die je wilt en wenst.

– De perceptie van een stressvolle situatie transformeren: verleden, heden of toekomst, inclusief trauma, fobieën en algemene uitdagingen voor het leven.

– Verborgen voordelen: als er enige voordelen verbonden zouden kunnen zijn in uw oude gedrag, wat zouden die voordelen dan kunnen zijn.

– Verschillende categorieën met 77 doelovertuigingen die betrekking hebben op de gebieden: relaties, persoonlijke macht, zelfwaardering, welvaart, verdriet en verlies, spiritualiteit en gezondheid en lichaam.

– Basisprincipes van de natuur – 33 overtuigingen die zijn geïnspireerd door het werk van Bruce Lipton over de natuur en wat we van haar kunnen leren.

– PSYCH-K® principes en -filosofieën

– Zelftest technologie voor zelfspiertesten waarmee u de PSYCH-K® balans voor uzelf kunt gebruiken als u alleen bent.

Dag 3

– Gebruik van PSYCH-K® in uw dagelijks leven: hoe u, van waar u nu bent, naar waar u wenst te geraken op de eenvoudigste en meest effectieve manier. Hier brengen we alles samen wat je hebt geleerd. Er zal een oefensessie zijn, waarmee je het vertrouwen hebt om het PSYCH-K® proces met jezelf en anderen te gebruiken zodra je de workshop verlaat.

– Waar te gaan vanaf hier: welke andere PSYCH-K® workshops beschikbaar zijn.

– Het PSYCH-K® Gaia-project

– Afsluiten van de workshop.

 

Comments are closed.