PSYCH-K® Advanced Integration Workshop – Scherpenheuvel – Belgium

 

PSYCH-K® Advanced Integration Workshop, Scherpenheuvel 23-24-25-26 november 2023  Nederlands

Locatie : Scherpenheuvel, Celeste, Eggersberg 27 
Instructeur: Martine Tondeur
Inschrijven: https://www.myceleste.eu/inschrijvingsformulier

Vierdaagse PSYCH-K® Advanced Integration Workshop 

Deze Workshop is een aanrader als je op grotere schaal wilt werken met anderen, persoonlijk of professioneel. In deze vierdaagse workshop ervaar je het volgende niveau van vrijheid. De voorwaarde voor deelname is dat je eerst de Basis Workshop gevolgd hebt.

Kernovertuigingenbalans:
Dit proces richt zich op de 13 ‘Core Beliefs ‘. Die weerhouden ons ervan om over ons volledige potentieel in het leven te beschikken. De Balans bevat 13 paren Kernovertuigingen die basale en vitale thema’s vertegenwoordigen, zoals liefde voor jezelf, vergeving … Bijvoorbeeld: ik wil leven/ik wil sterven; ik kan/ik kan niet; ik verwacht dat het beste gebeurt/ik verwacht dat het slechtste gebeurt …

Als zowel een ondersteunende als een belemmerende overtuiging ‘waar’ zijn in je onderbewustzijn, geeft dat een conflict en nog meer frustratie, want je wilt wel, maar je kunt niet … Dat is vergelijkbaar met één voet op je gaspedaal houden en tegelijkertijd met je andere voet op je rem staan. Dan verlies je al je energie en raak je uitgeput. Vandaar dat deze balans een fundament legt in je leven en dat zowel op mentaal, emotioneel, fysiek, alsook op spiritueel vlak. Een must voor iedereen.

Besefpunten
Je leert 12 ‘energiepunten’ op het lichaam gebruiken die afgeleid zijn van de oude Chinese acupunctuur. Elk punt staat voor belangrijke overtuigingen en geeft je waardevolle informatie over hoe die overtuigingen jezelf beperken in een bepaalde situatie. Via deze punten worden je overtuigingen makkelijk toegankelijk en zijn ze ook gemakkelijk te veranderen. Meestal is het een kwestie van seconden!

Balans: Hechting aan het Leven
Het ‘geboortetrauma’ en de ‘angst voor de dood’ zijn twee krachtige aspecten van het menselijk bestaan. Deze Balans gebruikt ademhaling om de beperkende impact van die invloeden op ons leven te herprogrammeren. De ademhaling tussen twee krachtcentra in het lichaam leert je om de stress in verband met je ervaring van je geboorte en je perceptie van ‘de dood’ te transformeren.

Plaatsvervanging
Plaatsvervanging stelt je in staat om PSYCH-K® te doen met iemand die niet kan deelnemen. Bijvoorbeeld iemand die fysiek onbekwaam is, iemand die niet fysiek aanwezig is of iemand die te jong is. In het proces creëren we een verbinding tussen het Hoger Bewustzijn van de persoon en dat van een bereidwillige plaatsvervanger. Plaatsvervanging kan gebruikt worden om vrienden, familieleden en alsook voor geliefden die niet meer in de fysieke wereld zijn en niet-menselijke levensvormen (zoals huis- en andere dieren) te helpen.

Relatiebalans:
Deze Balans helpt twee personen elkaar beter te begrijpen en persoonlijke kwesties met anderen te transformeren. Dat biedt een duidelijker perspectief op de waarde van de relaties tussen ouders, kinderen, echtgenoten, vrienden en geliefden. Ook voor professionele relaties is deze Balans een must in de communicatie. Deze Balans zet aan tot een toestand van ‘hele-brein’ als de één de aanwezigheid van de ander ziet, hoort of voelt.

Rapport Balans:
Dit is een balans voor effectieve communicatie. Op zijn best bestaat ‘Rapport’ uit vertrouwen en respect. Dat stelt mensen in staat om openlijk en eerlijk te communiceren. Je leert hoe je in een paar minuten een diep gevoel van vertrouwen en veiligheid met anderen kunt creëren, zowel bij verbale als non-verbale communicatie.

Energiefocus
Een veilige en effectieve procedure die je toelaat om met aandacht en intentie je energie te richten op een Besefpunt. De doelstelling is om onderbewuste overtuigingen snel en makkelijk te transformeren.

Energy Circle
Een buitengewone energetische ervaring in groep. Het is jouw kans om de geweldige effecten van geconcentreerde, onvoorwaardelijke liefde te voelen!

 

Info: https://www.myceleste.eu/workshops-psych-k-/psych-k–advanced-workshop

Comments are closed.