Advanced Integration Workshop – Leuven, Belgie. Nederlands (Dutch)

 

De Advanced Integration Workshop.

 

Als PSYCH-K-facilitator ervaar je de vele voordelen van het veranderen van overtuigingen en het loslaten van stress. Natuurlijk versterkt dit je algemeen welzijn. Bovendien helpt het om de uitdagingen van het leven het hoofd te bieden en doelen te bereiken, met gemak, plezier en voldoening.

Er valt echter nog veel meer te ontdekken! Daarom kan je verdiepen met transformaties dankzij  gespecialiseerde Balansen. Voor jezelf en voor of met anderen.

 

“Als Bowen Therapeut werk ik met mensen en hun lichamelijke  klachten en pijn. In dit werk kan ik de body-mind verbinding niet negeren. Daarom volgde ik de Basis en de Advanced Workshops. De  technieken zijn heel goed omdat het mij mogelijk maakt naar de dieperliggende oorzaak van een probleem te gaan. Het is snel en gemakkelijk toe te passen in elke situatie. Het bespaart jaren van therapie” Andrea Reder, Bowen Therapeut

 

Het belangrijkste van dit Advanced niveau is, dat je een stevige basis kan creëren voor een gezond en vervullend leven: via kernovertuigingen, zelf-liefde, communicatie, relaties, en nog veel meer.

 

Allereerst leer je veel nieuws: de kracht van ademhaling, energetische heling, hele-brein-bewegingen. Ook kan je verbinding met de ziel maken. Daarnaast leer je hoe je tegenstrijdige overtuigingen kunt blootleggen en transformeren.

 

Kortom, neem deze kans en dompel jezelf onder in diepe veranderingsprocessen en oefen met je collega’s om deze fantastische vaardigheden helemaal in de vingers te krijgen. Dit is de plek om het script van je leven te herschrijven. Deze workshop zal je leven veranderen.

 

Ik ervaar het als een voorrecht om in deze workshop een veilig en krachtig intentieveld te creëren, voor optimaal leren en transformeren. Voor elk individu en de groep. Het leren van deze tools en het werken aan je eigen thema’s gaan hand in hand.

Ik werk met kleine groepen, voor persoonlijke aandacht en feedback en ondersteuning bij het oefenen.


Deelnemers zeggen (net als ikzelf) dat deze Advanced workshop hun leven heeft veranderd.

​Business coach: “Dit is het beste cadeau dat ik ooit in mijn leven ontvangen heb! Het heeft innerlijk ingrijpende verschuivingen tot stand gebracht, persoonlijk en professioneel. Wat een verschil”

Osteopaat: “Mariette’s aanpak is zeer aangenaam. Ze ondersteunt jouw leerproces met duidelijke instructies en tegelijk heeft ze aandacht voor ieders behoeften. Je krijgt deze processen tijdens deze 4 dagen helemaal in de vingers. Veel waardering!”

“Eindelijk heb ik vervelende patronen uit mijn jeugd achter me kunnen laten. Wat een opluchting!”

​”Ik heb mijn oude IK weer teruggevonden. En nu beter!”

Schrijf hier in.

De voordelen van deze ervaringsgerichte workshop

 • Transformeer complexe levensthema’s en vindt jouw fundament voor een fijn leven;
 • Verstevig de verbinding tussen mind-body-spirit met de kracht van adem, energie en nieuwe hele-brein-bewegingen;
 • Leer onderliggende onderbewuste thema’s blootleggen en transformeren;
 • Versnel het transformatieproces, door het elimineren van zelf-beperkende overtuigingen en maak zo de weg vrij voor zelf-bekrachtigende overtuigingen;
 • Relaties zijn essentieel in het leven. Leer de uitdagingen ontdekken die relaties voor jou hebben, gebruik deze inzichten om alle stress in een relatie op te lossen en zorg voor waardevolle relaties in je leven;
 • En nog veel meer… om in staat te zijn gemakkelijk balans te vinden en te houden op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
 • Speciaal voor professionals die mensen begeleiden is dit een waardevolle aanvulling op hun expertise.


Dit leer je allemaal
(voor uitgebreide beschrijving klik hier)

 • Verbale en non-verbale communicatiebalansen
 • De balans voor kernovertuigingen
 • De balans met 12 Besefpunten 
 • Energie focusing
 • De balans voor hechting aan het leven
 • De Relatiebalans
 • Plaatsvervanging 


Voorwaarden voor deelname

Voorwaarde voor deelname is dat je de PSYCH-K Basis Workshop hebt gevolgd. 

Jouw investering

Je investeert voor de 4-daagse PSYCH-K Advanced Integration Workshop 1028,50 euro. 
Met de KMO subsidie krijg je 40% (of 30%) subsidie over de nettoprijs. Voor KMO en zelfstandigen. Kom je in aanmerking? Check het hier

Vragen over betalen? Bel me (0486.99.11.88)  of email naar 

 

Data: 31 Oktober; 1-2-3 November 2019
Location:  Leuven, Belgie (nog te bevestigen)
Instructor: Mariette Ham

Contacteer me voor vragen:  | gsm: + 32 486.99.11.88

 

Gebruik deze link om je in te schrijven

 

Van harte welkom, Mariette 

Comments are closed.