PSYCH-K® Workshop Osallistujasopimus


Fasilitaatio

Tiedostan, että tämän Workshopin jälkeen, minulla on oikeus fasilitoida PSYCH-K® -prosesseja yksityisesti kahdenkeskisissä sessioissa, joko ammatillisesti tai muuten, asiakkaiden tai muiden kanssa, rahasta tai muuten, oman harkintani mukaan. Lisäksi minulla on oikeus käyttää nimikettä PSYCH-K® - fasilitaattori kuvaamaan asemaani kunnioittaen PSYCH-K®:ta, markkinoinnissa ja kaikissa painetuissa materiaaleissa.  Tämä nimitys ei viittaa minkäänlaiseen sertifiointiin PSYCH-K®: ssa.  Nimitys sertifioitu on varattu ainoastaan sertifioiduille PSYCH-K® -kouluttajille.

Lisäksi, vaikka minulla on oikeus fasilitoida PSYCH-K®: ta muiden kanssa, niin kuin edellä mainittiin, suostun siihen, etten opetaPSYCH-K® -prosesseja kenellekään millään tavalla, ryhmille tai yksittäisille ihmisille, ammatillisesti tai muuten, joko rahasta tai muuten. Lupaan myös, etten postaa mitään videoesityksiä PSYCH-K® prosesseista, tai demonstraatioita internetissä, tai muussa elektronisessa mediassa.

Vastuuvapauslauseke

PSYCH-K® -prosessi on tiukasti rajattu uskomusten muutoksiin. PSYCH-K® -prosessia ei ole suunniteltu diagnosoimaan lääketieteellisiä ongelmia, eikä korvaamaan lääketieteellistä huomiota tai ammatillista mielenterveyshoitoa.

Tekijänoikeudet ja tavaramerkit

Tiedostan, että The Myrddin Corporation (The PSYCH-K® Centre International) omistaa tiettyjä oikeuksia, sisältäen, muttei rajoittuen tekijänoikeuksiin, tavaramerkkeihin, konsepteihin ja luottamuksellisiin kauppasalaisuuksiin, työkirjoihin, esitteisiin ja materiaaleihin, jotka kuuluvat PSYCH-K® -ohjelmaan, ja/tai on niiden ainoa lisenssinhaltija. Tiedostan lisäksi, ja suostun siihen, että The Myrddin Corporation omistaa kaikki PSYCH-K® -opetusmateriaalit, logot ja kaupalliset symbolit, joita käytetään PSYCH-K® Workshopeissa sekä PSYCH-K® -nettisivulla (www.psych-k.com) sekä niiden immateriaalioikeudet. Lupaan, etten jäljennä kokonaan tai osia, käytä, plagioi tai jäljittele mitään PSYCH-K® -konseptia, teknologiaa, strategiaa, tai monistetta, materiaalia, tai nettisivun grafiikkaa, millään tavalla, ilman The Myrddin Corporationin kirjallista suostumusta.  Lisäksi lupaan, etten nauhoita, kokonaan tai osia, millään tavalla, sisältäen audiota, videota, valokuvia, mitään opetuksellista tai kokemuksellista osaa Workshopeista.

Ymmärrän, että voin käyttää PSYCH-K® nimeä nettisivullani, käyntikorteissani tai muussa painetussa materiaalissa, edellyttäen, että käytän isoja kirjaimia ja lisään rekisteröidyn tavaramerkin symbolin (®) siihen.  Ymmärrän, että en voi käyttää PSYCH-K® nimeä (isoilla tai pienillä kirjaimilla) osana nettisivuni domainia tai URL -nimeä, osana sähköpostiosoitetta, tai sosiaalisen verkoston profiilinimeä tai sivun nimeä.

Voin lisäksi käyttää haukkalogoa (ylh. oik., PSYCH-K® -fasilitaattoreiden käytettävissä), mutten spiraalilogoa (ylh. vas.) joka on vain The Myrddin Corporationin tai sertifioitujen kouluttajien käytössä.

Ymmärrän, että tämä sopimus on laillisesti sitova ja noudatan sen kaikkia ehtoja. Hyväksyn, ettei The Myrddin Corporation tiedota minulle tämän sopimuksen hyväksymisestä. Lisäksi suostun siihen, että tämä sopimus välitetään sopimusosapuolille ja säilytetään osoitteessa The Myrddin Corporation, (The PSYCH-K® Centre International), P.O.Box 1885, El Prado, 87529,  New Mexico, USA, joka voi säilyttää sitä elektronisessa muodossa, käyttäen kolmannen osapuolen IT -palvelua.

Leave this empty:

Signature arrow sign here


Signature Certificate
Document name: PSYCH-K® Workshop Osallistujasopimus
lock iconUnique Document ID: 028f2bc1dde6bb3da7fbba47d70dc54f7a36a202
Timestamp Audit
June 5, 2018 1:07 AM MDTPSYCH-K® Workshop Osallistujasopimus Uploaded by PSYCH-K Centre International - IP 46.181.252.156