Angajament pentru participarea la cursul PSYCH-K®


wpa

Facilitare

Am înțeles că după participarea la acest curs, am dreptul să facilitez procese PSYCH-K® la discreție, în sesiuni private 1 la 1, fie personal sau profesional, cu clienți sau alții, pentru câștig financiar sau nu. Și mai mult sunt autorizat/ă să folosesc titlul             Facilitator PSYCH-K® pentru a-mi descrie ocupația cu respect față de PSYCH-K®, în marketing sau alte materiale imprimate. Această desemnare nu implică nici o Certificare în PSYCH-K®. Denumirea de Certificat este rezervată doar instructorilor certificați PSYCH-K®.

Mai mult, cât timp am dreptul să facilitez PSYCH-K® cu alții, așa cum a fost specificat mai sus, mă angajez să nu predau procesele PSYCH-K® către alții în nici o formă, fie că sunt indivizi sau grupuri, profesional sau nu, pentru un câștig material sau nu. Mă angajez să nu postez nici o prezentare sau demonstrație a proceselor PSYCH-K® pe internet sau alte canale media.

Disclaimer

Procesul PSYCH-K® este limitat strict pentru modificarea credințelor. Procesul PSYCH-K® nu este desemnat pentru a diagnostica probleme medicale, și nu este un înlocuitor pentru ajutorul medical sau psihologic profesional.

Drepturi de autor și mărci comerciale

Recunosc că Myrddin Corporation(d.b.a. Centrul Internațional PSYCH-K®) este proprietarul și/sau licențiatul exclusiv al anumitor drepturi, incluzând dar nefiind limitat la drepturile de autor, mărcile comerciale, concept și secrete comerciale confidențiale, registre de lucru, suport de curs și alte materiale referitoare la programul PSYCH-K®. Mai departe recunosc și sunt de accord că materialele de instruire PSYCH-K®, logo-ul și alte simboluri comerciale folosite în cursurile PSYCH-K® și pe site-ul PSYCH-K®( www.psych-k.com) sunt proprietatea intelectuală a societății Myrddin, și sunt de acord să nu reproduc, parțial sau total, sau să utilizez, să fac plagiat sau să imit în nici un fel conceptele, tehnologia, strategiile, suportul de curs, sau grafica website-ului PSYCH-K®, în nici un fel, fără acordul scris, expres, al societății Myrddin. Mai departe sunt de acord să nu înregistrez parțial sau total, în nici un fel, incluzând audio,video sau fotografii orice parte instructivă sau experiențială a workshop-ului, fără acordul scris, expres al societății Myrddin.

Înțeleg că pot folosi numele PSYCH-K® pe site-ul meu, cartea de vizită, sau alte materiale imprimate, atâta timp cât folosesc toate literele de tipar și includ simbolul de marcă comercială ®. Nu pot folosi numele PSYCH-K®( indifferent că e cu litere mici sau mari) ca parte a numelui unui domeniu pentru un website sau URL, sau ca parte a unei adrese de e-mail.

Pot folosi logo-ul cu Șoim(dreapta sus, disponibil pentru facilitatorii PSYCH-K®), dar logo-ul cu spirale(stânga sus)  poate fi folosit doar de societatea Myrddin sau Instructorii săi certificați.

Sunt de acord să fiu obligat și să respect toate condițiile acestui Angajament. Sunt de accord că nu voi fi anunțat de acceptarea acestui accord de către Societatea Myrddin. Mai departe sunt de accord ca acest Angajament să fie trimis și păstrat de partenerul contractual, Societatea Myrddin, (d.b.a. Centrul Internațional PSYCH-K®) P.O. Box 1885, El Prado, New Mexico, 87529, USA, care poate păstra informația electronic, cu ajutorul unui serviciu IT extern.

Instructor's email:

 

Leave this empty:

Signature arrow sign here


Signature Certificate
Document name: Angajament pentru participarea la cursul PSYCH-K®
lock iconUnique Document ID: b2fd28501d506ec01debf684771afcd395b5d0e7
Timestamp Audit
October 27, 2022 10:46 AM MDTAngajament pentru participarea la cursul PSYCH-K® Uploaded by PSYCH-K Centre International - IP 187.189.49.144