Angajament pentru participarea la cursul PSYCH-K®


wpa

Facilitare

Am înțeles că după participarea la acest curs, am dreptul să facilitez procese PSYCH-K® la discreție, în sesiuni private 1 la 1, fie personal sau profesional, cu clienți sau alții, pentru câștig financiar sau nu. Și mai mult sunt autorizat/ă să folosesc titlul         Facilitator PSYCH-K® pentru a-mi descrie ocupația cu respect față de PSYCH-K®, în marketing sau alte materiale imprimate. Această desemnare nu implică nici o Certificare în PSYCH-K®. Denumirea de Certificat este rezervată doar instructorilor certificați PSYCH-K®.

Mai mult, cât timp am dreptul să facilitez PSYCH-K® cu alții, așa cum a fost specificat mai sus, mă angajez să nu predau procesele PSYCH-K® către alții în nici o formă, fie că sunt indivizi sau grupuri, profesional sau nu, pentru un câștig material sau nu. Mă angajez să nu postez nici o prezentare sau demonstrație a proceselor PSYCH-K® pe internet sau alte canale media.

Disclaimer

Procesul PSYCH-K® este limitat strict pentru modificarea credințelor. Procesul PSYCH-K® nu este desemnat pentru a diagnostica probleme medicale, și nu este un înlocuitor pentru ajutorul medical sau psihologic profesional.

Drepturi de autor și mărci comerciale

Recunosc că Myrddin Corporation(d.b.a. Centrul Internațional PSYCH-K®) este proprietarul și/sau licențiatul exclusiv al anumitor drepturi, incluzând dar nefiind limitat la drepturile de autor, mărcile comerciale, concept și secrete comerciale confidențiale, registre de lucru, suport de curs și alte materiale referitoare la programul PSYCH-K®. Mai departe recunosc și sunt de accord că materialele de instruire PSYCH-K®, logo-ul și alte simboluri comerciale folosite în cursurile PSYCH-K® și pe site-ul PSYCH-K®( www.psych-k.com) sunt proprietatea intelectuală a societății Myrddin, și sunt de acord să nu reproduc, parțial sau total, sau să utilizez, să fac plagiat sau să imit în nici un fel conceptele, tehnologia, strategiile, suportul de curs, sau grafica website-ului PSYCH-K®, în nici un fel, fără acordul scris, expres, al societății Myrddin. Mai departe sunt de acord să nu înregistrez parțial sau total, în nici un fel, incluzând audio,video sau fotografii orice parte instructivă sau experiențială a workshop-ului, fără acordul scris, expres al societății Myrddin.

Înțeleg că pot folosi numele PSYCH-K® pe site-ul meu, cartea de vizită, sau alte materiale imprimate, atâta timp cât folosesc toate literele de tipar și includ simbolul de marcă comercială ®. Nu pot folosi numele PSYCH-K®( indifferent că e cu litere mici sau mari) ca parte a numelui unui domeniu pentru un website sau URL, sau ca parte a unei adrese de e-mail.

Pot folosi logo-ul cu Șoim(dreapta sus, disponibil pentru facilitatorii PSYCH-K®), dar logo-ul cu spirale(stânga sus)  poate fi folosit doar de societatea Myrddin sau Instructorii săi certificați.

Se recomandă să se folosească logo-ul cu Șoim așa cum apare, fără nici o modificare, în una dintre cele 3 culori autorizate( negru, alb sau azuriu) ca și un simbol de sine stătător. Adițional, se poate schimba dimensiunea logo-ului ca să se potrivească unui anumit format. După finalizarea cursului, veți avea acces la un link de unde se poate descărca această resursă.

Sunt de acord să fiu obligat și să respect toate condițiile acestui Angajament. Sunt de accord că nu voi fi anunțat de acceptarea acestui accord de către Societatea Myrddin. Mai departe sunt de accord ca acest Angajament să fie trimis și păstrat de partenerul contractual, Societatea Myrddin, (d.b.a. Centrul Internațional PSYCH-K®) P.O. Box 1885, El Prado, New Mexico,87529, USA, care poate păstra informația electronic, cu ajutorul unui serviciu IT extern.

Stocarea acestor informații este doar pentru scop intern  și este necesară pentru a finaliza și a activa acest contract.

Rețineți că unele țări interzic companiilor să-și contacteze clienții fără acordul lor scris. Astfel, PSYCH-K® Center International nu vă poate contacta cu privire la ateliere PSYCH-K®, evenimente speciale, videoclipuri educaționale, modificări ale politicilor organizaționale sau alte informații utile, fără permisiunea dumneavoastră. Dacă legile din țara dumneavoastră au o astfel de interdicție și doriți să primiți astfel de informații, puteți beneficia de acest lucru făcând clic pe acest link (https://psych-k.com/newsletter/)pentru a solicita să fiți adăugat listă noastră generală de email-uri.

Instructor's email:

 

Leave this empty:

Signature arrow sign here


Signature Certificate
Document name: Angajament pentru participarea la cursul PSYCH-K®
lock iconUnique Document ID: f98b75e93f8f3ca8fab6b61ed82cf62cdb07289f